Благотворително парти и подаръци за децата от домовете за настаняване от семеен тип

В навечерието на най-светлите празници Рождество Христово и Коледа в гр. Раковски организираха  благотворително  парти за  45 деца от Центрове за настаняване от семеен тип в гр. Раковски, гр. Брезово и с. Зелениково.

Превърнало се в традиционно тържеството  премина в топла и ведра атмосфера, а децата се забавляваха под  ритмите  на модерна музика. За да бъде празника специален,  за  настроението на децата  се погрижиха и момичетата от Ера балет, които запалиха децата по звуците на Зумба. Кулминацията на празненството бе даряването на всички деца с индивидуални подаръци, подарени от хора с добри сърца чрез социалните мрежи. Така всяко дете беше зарадвано с искания и мечтан от него подарък. Вечерта завърши с празнична торта  отново изработена от доброволец – Пекарната на Адри.

„Добрите дела се правят от хора с красиви сърца. Резултатът от всички положени усилия бяха безкрайно много усмивки и щастливи емоции.“- сподели единият от виновниците за благородното дело Рангел Матански.

Най-вълнуващият  момент бе, когато едно от децата благодари  всички организатори с думите “Господ да ви благослови за това, което правите”, а други две момичета поздравиха присъстващите с песен.