Да помогнем на Веселин Милков Кочев на 31 години от гр.Раковски

Преди две години по време на работа в строителен обект ,Веско пада от 7 метра височина.Изпада в кома и е в това състояние около 11 дни.

След това идва в съзнание и започва неговото лечение.До този момент неговите родители с помощта на приятели и роднини някак си успяват да се справят със скъпо струващото лечение и постигат добри резултати. Към днешна дата той е трудно подвижен и не може да е самостоятелен без придружител. Нуждае се от рехабилитациир за да може отново да ходи сам и да е пълноценен в своето ежедневие.Сумата за курса на лечение в столична клиника, която може да му помогне е 3500 лв.

Майката на Веско-Ваня сподели,че един такъв курс е минал,но се нуждаят от още.

Понеже е на 31 год.се налага да си поеме разходите по престоя,/безплатно е за лица до 25 год./,така че възможностите за безплатно ползване са изчерпани.Силите на неговото семейство също .

Призовават всеки ,който има възможност да помогне в набирането на тази сума ,която не е много, но е непосилна за техния семеен бюджет.

Досега не са искали да дават гласност на случая,но понеже вече се нуждаят от външна помощ са решили да се обърнат чрез медиите към по-голяма аудитория.Не е задължително сумите да са големи,може повече хора да се включат с по – малки и така да се набере необходимата цифра.

Датата определена за начало на процедурите е 14 август.Ако се изпусне е много трудно отново да се запазят дати,понеже има много чакащи.

 

Остават около 15 дни.Побързайте!Помогнете на Веско чрез сметка:

(CECBBGSF) IBAN:BG41 CECB 9790 10G0 1877 00

Веселин Милков Кочев

Предварително Веско изпраща едно голямо благодаря на всички,които ще се включат.