Дървета с валентинки цъфнаха в Раковски

Децата от Общински Младежки Клуб – Родолюбец създадоха пролетно настроение и зарадваха гражданите на град Раковски по случай празника на любовта – Свети Валентин.

Родолюбците вдъхнаха живот на дървета на любовта, които бяха украсени с изработени от тях валентинки с романтични послания. Изработената от тях неповторима украса под формата на пъстри сърца бе поставена от служители на ОП „Благоустрояване и превенция“ на дървета в центъра на кв.Секирово и пред сградата на община Раковски. Сърцата са с послание отправено към всички граждани – да се обичаме, да бъдем добри и да бъдем приятели.

„Идеята ни е да внесем повече добро настроение в родния ни град, да има повече усмивки и повече пламъчета  в очите на всички“, уточниха децата.

Секретарят на местната общинска комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни Веселин Делипетров, изрази надежда гражданите да оценят старанието на децата, които въпреки натоварената си програма намериха време да създадат настроение в града.

„Когато се работи добре с подрастващите и те бъдат насочени към полезни дейности, които да са в полза на обществото няма как да не се получават и добри резултати. Изказвам голямата си благодарност към децата за старанието, което са положили и времето, което са отделили.“- сподели Делипетров.