Дъщерята на Любка Гиева с трогателен пост в знак на благодарност към жителите на гр.Раковски

Дъщерята на Любка Гиева -Йовка се обърна към жителите на гр.Раковски с трогателен пост в знак на благодарност,в който се казва: 

“ Скъпи съграждани благодаря ви че вие за пореден път се включихте да помогнете на майка ми и на Веселин Кочев! Благодаря на организаторите найвече на господин Калин Йовчев, на господин Божидар Стрехин, на госпожа Ани Белчева и на всички служители, които работят в община и за община Раковски. Благодаря и на кмета на град Раковски господин Павел Гуджеров за всичко ви благодаря, и най вече за подкрепата, за вниманието на тези хора. Аз знам и вярвам че Бог има последната дума, и че те ще оздравеят напълно, защото невъзможното за хората е възможно за Бог,така че трябва да се отпуснат в божието присъствие и Бог ще ги изцели,те ще оздравеят напълно. Амин!“

Това изказване е по повод провелата се благотворителна акция при продажба на хранителни продукти от изложбените щандове  на кулинарния фестивал миналата седмица.Повечето от продуктите се продаваха на символична цена,а събраните средства бяха дарени разделени по равно между Любка Гиева и Веселин Кочев.Те получиха лично от зам.кмета Божидар Стрехин по 500 лв.еднократна помощ за тяхното лечение.

Във видео репортажа,който бе създаден по идея на Любка Гиева,тя разказва своята история и споделя емоциите от своята изненада, когато разбира за  този благороден жест.Лично благодари на всички хора,които  оказали съдействие при организацията по набиране на средствата и не на последно място към дарителите,откликнали на тази покана.