Депутатът Младен Шишков хвана ракета на спортния празник в Раковски

За 12-ти пореден път община Раковски организира двудневен спортен празник.

В неделя точно 10.30 часа бе даден стартът на игрите. На стадиона в града малки и големи премериха сили в над 10 вида спорт – футбол, тенис на маса, тенис на корт, шах, стрийт фитнес, силов трибой и канадска борба, волейбол, бяха само част от предизвикателствата за всички, които се включиха в дните на спорта.

На градския стадион в рамките на спортното мероприятие се проведе и отложения детски празник за 1-ви юни. За най-малките организаторите от община Раковски бяха подготвили детско парти с аниматори, игри, песнички и подаръци.

В празника в неделя взе участие и народният представител от ПП ГЕРБ Младен Шишков, който активно се занимава със спорт- бойни изкуства, ски, планински преходи, рафтинг, тенис на корт.
„Няма нищо по-хубаво да видя толкова много хора на този спортен празник. Спортът възпитава като никой друг, той калява волята и ни дисциплинира, прави ни по-отговорни. Пожелавам успех и честна игра на всички, които ще се включат в състезанията“, каза при откриването Шишков.

За да даде личен пример на присъстващите Младен Шишщов се включи в състезанието по тенис на корт на новите кортове , които са част от новоизграждащия се многофункционален спортен комплекс в Раковски.

На празника присъстваха и зам. кметовете на община Раковски Божидар Стрехин и Йовко Романов, както и председателя на ОбС-гр.Раковски Георги Лесов.