Децата на фолклорния ансамбъл „Слав Бойкин“ с награда от „ФермерЕкспо-Раковски 2017“

Първото издание на „ФермерЕкспо- Раковски 2017“ вече е в историята. Въпреки това сладките спомени от децата от Фолклорен Ансамбъл „Слав Бойкин“ са още живи. Точно те зарадваха гостите с няколко народни песни на откриването на изложението. Личната си благодарност за прекрасните им изпълнения поднесе семейството на общинския съветник и главен организатор на „ФермерЕкспо- Раковски 2017“ Рангел Матански на последната репетиция на ангелогласните дечица.

„Всяко усилие заслужава признание.“- аргументира жеста си г-н Матански. В подкрепа на това на ръководителя на певческите състави Катя Башева бе връчена благодарствена грамота, а на децата лакомства за почерпка, пристигнали директно от Италия, където Рангел Матански бе по покана на организаторите на животновъдния панаир в Кремона.

„Днес сме тук, за да ви благодарим за това, че ви има и с таланта си продължавате да издигате авторитета на нашата прекрасна община. Бъдете все така лъчезарни и продължавайте да ни радвате с прекрасните си гласове“ – каза Рангел Матански на децата, сред които са двете му дъщери Надя и Габи.