ГЕРБ-Раковски официално откри предизборната си кампания

Месец, след като бе проведено номинационното събрание , ГЕРБ-Раковски  откри предизборната си кампания. На събитието присъстваха общинският кмет- Павел Гуджеров,   председателят на общински съвет Раковски- Георги Лесов, кметовете по населени места, общински съветници от квотата на ПП ГЕРБ,  членове и симпантизанти на партията, от територията на общината.

На откриването официално бе представен и кандидатът за Народен представител , излъчен от община Раковски – г-н Младен Шишков, който е  четвърти в листата на кандидатите за Народни представители от ПП ГЕРБ за област Пловдив.

От своя страна, той направи подробно представяне за себе си в рамките на  един час, като запозна аудиторията с амбициите, които са го мотивирали да пристъпи към тази крачка.

Сред основните приоритети , които изложи Шишков бяха насочени към идеите, които има заложени за: промени в националното законодателство, които от своя страна биха довели до облекчаване на живота на  населението; помощта, която ще окаже за развитието на община Раковски и останалите общини на територията на област Пловдив, както и на отделния гражданин; неотложните промени в българското здравеопазване; развитие на спорта в училищата и университети в страната, облекчаване на бизнеса  и гражданите, чрез премахване на бюрокрацията и други.

 Моята цел е да работя за хората. Община Раковски без народен представител трудно се развива, а ние трябва да продължим да развиваме общината. Убеден съм в работата на г-н Гуджеров и съм готов да му помагам, ако бъда избран, разбира се. Освен за общината за 10 години се старая и да помагам на хората. Може да имате пълно уверение, че съм на среща по всякакви въпроси“, сподели още Шишков.

Припомняме ви , че Младен Шишков има зад гърба си два успешни мандата като Председател на общински съвет Раковски , по време на управлението на бившия общински кмет Иван Антонов, където придобива умения и натрупва знания и опит в сферата на политиката.

 В тази кампания ПП ГЕРБ залага на провеждането на „кръгли маси“ за политиката и на много срещи „лице в лице“ с хората, за да може да достигне в най-близка степен до проблемите на отделния гражданин.