Кметът на Раковски Павел Гуджеров и народният представител Младен Шишков проведоха първата си съвместна приемна с граждани

При засилен интерес премина срещата на кмета на община Раковски Павел Гуджеров и народния представител Младен Шишков с жителите на общината. Над 15 човека пожелаха среща с тях и се наложи първоначално обявеното време за откритата приемна да бъде удължено с няколко часа.

По време на приемния ден на градоначалника и депутата граждани изразиха задоволство от ремонтните дейности, които се случват в уличната инфраструктура, както и от цялостното преобразяване на облика на града .

Сред поставените от гражданите въпроси бяха свързани с газификацията на домакинствата, охраната и превенцията от посегателства на земеделските площи, поставени бяха и предложения, свързани с ползването на имоти в регулация и извън регулация, въпроси и разяснения по прилагането на някои от нормите на Закона за земеделските земи, както и по част от нормите на  Закона за акцизните стоки и горивата, особено в частта касаеща малките търговци на горива.

Според градоначалникът и депутатът раковчани са инициативни хора и не са малко случаите, в които предлагат законови промени, какъвто е случая със Закона за горивата.

Павел Гуджеров и Младен Шишков изслушаха внимателно всички поставени въпроси и се ангажираха да проверия възможните варианти за тяхното решаване.

По време на редовните ни срещи с гражданите обсъждаме различни въпроси, които ги вълнуват. Най-често те се обръщат за съдействие по лични въпроси, но също така разискваме и актуални теми от обществено-политическия живот”, единодушни бяха кметът Павел Гуджеров и народният представител от ПП ГЕРБ инж. Младен Шишков.