„Лига на класовете“ се превръща в част от учебния процес

Все по-често ставаме свидетели на добрия пример , а „Лига на класовете“ набира скорост и сред учениците в ОУ „Гео Милев“ – с. Белозем.

Във връзка с отправения призив от началото на учебната година за доброволчество и блоготворителност от страна на МКБППМН община Раковски, на 18.11.2018 г. учениците от 4 „а“ клас от ОУ „Гео Милев”, с. Белозем, посетиха дома на пенсионираната учителка г-жа Зотка Тотова.

Четвъртокласниците заедно със своите родители и учители – г-жа З. Бойчева и г-жа Т. Григорова изразиха уважението и признателността си към пенсионирания преподавател. Учениците разговаряха с г-жа Тотова за времето когато тя е била учител, за това как се е променило образованието, как са се променили децата и родителите и дали са се променили ценностите ни.

Децата поднесоха направени от тях сладкиши и поздравиха учителката с изучавани песни и стихове.

Четвъртокласниците бяха приети изключително радушно и останаха доволни от това, което направиха с взаимно сътрудничество и задружност. Най-важната поука за децата бе, че е важно да уважаваме личностите, които със своя труд и отдаденост са допринесли за развитието на обществото. Най-радостното бе вълнението на децата от срещата с пенсионираната учителка и готовността им да продължат да провеждат подобен тип дейности, споделиха преподавателите.