Международният формат TEDx за втори път в Пловдив!

На 28 април, на сцената на TEDxPlovdiv в Драматичен театър – Пловдив, ще застанат едни от най-изявените пловдивчани, за да представят своите идеи, които си заслужава да бъдат споделени.

 TEDx е организация с нестопанска цел, посветена на идеите, които заслужават да бъдат споделени. Началото й е поставено през 1984г. под формата на конференция, която събира хора от три сфери: технология, забавление, дизайн. Обхватът й се разширява все повече благодарение на жаждата за знания.

TEDxPlovdiv е местно събитие, чиято цел е да обединява хората да споделят идеи и да преоткриват уникалните възможности и предизвикателства в живота.

 Тазгодишната тема “United” символизира обединението между идеи, за един по-добър свят. В днешното индивидуалистично общество, обединението на хора, идеи и култура, е важна мисия. Събитието е целодневно, а по условия на формата, всеки гост-лектор ще представи своята тема в рамките на 18 минути.

 TEDxPlovdiv съсредоточава усилията си върху идеи на не толкова познати лектори, с цел те да бъдат споделени. Лектори ще бъдат както пловдивчани допринесли с идеите и постиженията си, така и чужденци избрали Пловдив за свой дом. Първите обявени лектори са Георги Ангелов, Юлиян Добрев, Милен Великов и Стивън Симпсън, а до ще станат известни още интрегуващи личности!

 Благодарение и на партньорствтото си с Европейска столица на културата – Пловдив 2019,  ще бъдат споделени новите гледни точки за бизнес, наука, технологии, личностно развитие. Всички гости ще имат възможността лично да се запознаят с тях по време на кафе-паузите.

 Билети и пълна програма за събитието: http://tedxplovdiv.com