Миглена Каканашева – Мегз ще провежда курсовете по личностна трансформация в град Раковски

През следващите месеци Миглена Каканашева- Мегз ще бъда в родния си град Раковски и ще провежда курсовете си по личностна трансформация на живо именно в град Раковски.

Всички програми са безплатни и ще се провеждат в читалище „Свети Свети Кирил и Методий 1908“ – гр. Раковски.

Ако често се чувстваш объркана, тъжна или тревожна. Ако се питашЗащо все на менили имаш конкретен страх/проблем. Ако просто усещаш , че имаш нужда от промяна и искаш да изградиш нов живот за себе си. То тогава не попадаш на този пост случайно. Времето е дошло да направиш първата крачка за себе си. Не го отлагай. Ела да я изградим заедно. Очаквам те с нетърпение”.

Пише в личния си профил в социалните мрежи известната дизайнерка.

Куровете ще се провеждат от 15.07 – всеки понеделник и сряда от 20.00 ч., Камерна зала, ет. 2, НЧ“ Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Раковски

-Всеки Понеделник – започва идния понеделник на 15.07 – курсове по личностна трансформация. В тези курсове ще се работи по конкретна тема.

Пример: “Как да се справя с тревожността?”, “Реалността на моето тяло”, “Потиснати емоции”, “Вътрешен диалог” и др.

За тези курсове на присъстващите ще трябват тетрадка и химикал. Към курсовете има материали, практики и домашна работа, с които да работите и вкъщи.

-Всяка Сряда – започва 17.07 – арт терапия. В тези курсове ще се работи с различни практическите инструменти и ще се преработва конкретен проблем чрез психологически арт техники и поведенчески игри. Ще се започне с метода “Неврографика”.

За тези курсове ще са необходими блоков лист, химикал, моливи или бои/пастели или какъвто вид арт материали за рисуване прецени присъстващия.

„Аз самата съм извървяла пътя на своята трансформация с тези методи и вече 3 години водя изключително успешно онлайн групи за трансформация в България и Дубай. И ти гарантирам лично, че няма проблем, през който не може да преминем. Не само, гарантирам ти, че лично ще го премина с теб. Ти само бъди постоянна към себе си“ Уточнява Мегз.