Новите лица в общинския съвет: Представяме ви Николай Колев

  • Здравейте, господин Колев! Вие сте част от новия общински съвет и сте един от най-младите сред общинските съветници. Благодарим Ви, че се съгласихте да дадете интервю за нашите читатели!

-Здравейте на вас и на вашите читатели! За мен е голяма привилегия, радвам се и благодаря за поканата!

  • Вашите имена, възраст и семеен статус?

Казвам се Николай Иванов Колев, На 22 години съм, неженен, нямам деца.

  • Какво е Вашето образование?

Основното си образование завърших в ОУ „Христо Ботев“ – град Раковски, средното образование завърших в Национална Търговска гимназия „Васил Левски“ – град Пловдив със специалност „Икономика и мениджмънт“. Понастоящем съм студент в трети курс в Университет по хранителни технологии в град Пловдив със специалност „Автоматика, информационна и управляваща техника“.

  • Извън общинския съвет каква е вашата професия?

В момента работя в „Кауфланд България ЕООД“ като заемам позиция диспонент към отдел „Транспорт“ .

  • Какво е Вашето хоби?

От осем годишен играя народни танци, с гордост мога да кажа, че съм част от самодейния фолклорен ансамбъл „Слав Бойкин“ при Народно читалище „Свети Свети Кирил и Методий – 1908“ – град Раковски. Обичам българския фолклор, българската народна музика и всичко що е свързано с традициите. Обичам да пътувам, релаксирам като излизам с приятели или си правя разходки из прекрасната ни природа.

  • Какво е чувството да си общински съветник в Община Раковски?

Да си общински съветник не е никак лека задача, все пак в тази си нова роля се чувствам прекрасно, амбициран съм здраво да работя, за да мога максимално да оправдая доверието на гражданите на община Раковски. Обичта, която изпитвам към община Раковски ме мотивира да се боря за по-доброто ѝ развитие.

  • Защо решихте да участвате с листата на БСП ?

В Българската социалистическа партия винаги съм виждал това, което според мен е най-важното в една политическа партия, а именно желанието за това да се полага грижа за народа. Причината да пожелая да бъда част от общинския съвет е именно тази, имам голямото желание да спомогна за по-доброто утре на хората от моята община. Тук хората са известни най-вече със своето голямо трудолюбие и аз съм готов да им бъда полезен по всякакъв възможен начин.

  • Коя е приоритетната Ви задача като общински съветник?

Отново ще спомена любимото ми читалище, като активен участник от съвсем малка възраст аз имам пряко наблюдение над това, какво е нужно да се направи и как традициите от миналото да бъдат съхранени. Ролята на читалищата във всяко едно населено място е от изключително значение, така че ще бъда много щастлив ако успея да помогна в работата на читалищата. Знам за проблемите с транспорта, има доста неуредени въпроси. Обществото е запознато с проблемите при превоза на ученици до град Пловдив. Редовният транспорт е важен също и за работещите хора, тъй като считам, че съм компетентен и в сферата на транспорта ще се опитам да помогна да преодолеем пречките и нещата да се нормализират.

  • Благодарим Ви за отделеното време! Надявам се, че ще бъдете все така отзивчив и занапред.

Аз благодаря!