Новите лица в общинския съвет: Представяме Ви Тодор Йорданов

  • Здравейте, господин Йорданов! Вие сте част от новия общински съвет и сте най-младият сред общинските съветници. Благодарим Ви, че се съгласихте да дадете интервю за нашите читатели!

Здравейте! Благодаря Ви за поканата да дам интервю пред Вашата медия! Удоволствието е изцяло мое.

  • Вашите имена, възраст и семеен статус?

Казвам се Тодор Василев Йорданов и съм на 20 години. Несемеен, нямам деца.

  • Какво е Вашето образование?

Средното си образование завърших през 2022 г. в Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ в град Пловдив. В момента съм първа година студент в Стопанска академия „Д.А.Ценов“ – град Свищов със специалност „Бизнес икономика“ със засилено изучаване на английски език.

  • Извън общинския съвет каква е вашата професия?

В момента работя във „Вюрт Електроник“ в село Белозем. Фирмата е водещ производител на шумоподтискащи елементи или така наречените дросели за автомобилната промишленост.

  • Какво е Вашето хоби?

Аз съм човек, който много обича разходките из природата. Така се разтоварвам. Обичам да спортувам, да чета книги и да се срещам с приятели.

  • Какво е чувството да си общински съветник в Община Раковски?

Определено е голямо чувство на отговорност към хората, които са ми гласували доверие. Готов съм да вложа цялата си енергия в това да работя за по-доброто развитие на община Раковски.

  • Защо решихте да участвате с листата на ГЕРБ-Раковски?

Политическа партия „ГЕРБ“ е работеща партия. Всички виждаме какво развитие претърпя община Раковски през последните години. Аз съм на 20 години, но семейството ми е разказвало какво е било преди, а аз виждам какво е сега след като ПП „ГЕРБ“ е поела управлението на общината. Същото така в ПП „ГЕРБ“ срещнах и много хора, с които споделяме общи виждания за развитието на общината.

  • Коя е приоритетната Ви задача като общински съветник?

Приоритет ми е да оправдая доверието на хората. Естествено, като всеки млад човек, имам големи амбиции и идеи за това как община Раковски да стане още по-красива и привлекателна за младите хора. Аз общувам с много мои връстници и всички те одобряват случващите се неща. Общувам и с по-възрастни хора, които също дават висока оценка на екипа на ПП „ГЕРБ“.

  • Какво от постигнатото до момента от предишните общински съвети ви харесва и в коя сфера смятате, че е необходимо новия общински съвет да концентрира усилията си?

Трудно е да се даде кратък отговор за постигнатото от предишните общински съвети. Наистина общината претърпя сериозно развитие и то в много сектори: инфраструктура, развитие в областта на спорта, тъй като съм от село Чалъкови, няма как да не спомена и така необходимата за чалъковци детска градина „Дъга“, сега предстои и ремонт на пътя Чалъкови – Белозем. Общината е притегателен център за младите хора и това е постигнато в голямата си степен именно от решенията на общинските съвети и доброто управление на кмета Павел Гуджеров.

Новият общински съвет смятам, че трябва да продължи пътят на развитие, който е начертан и за мен това е правилния път с още повече инвестиции във всички сфери, изграждане и облагородяване на паркове,  пътища, канализации, детски градини, инвестиции в образованието, културата и спорта. 

  • Благодарим Ви за отделеното време! Надявам се, че ще бъдете все така отзивчив и занапред. 

Аз благодаря! Разбира се, че ще бъда. Това е част работата ми.