Последни новини

Първи стъпки като изпълнител на Цветан Лалев от Момино село

Днес ще ви представим новата песен на Цветан Лалев от Момино село по известен вече като Ceco Sì Origììnall. Това е неговия творчески псевдоним с, който прави своите първи крачки в музикалния шоу бизнес. Песента „От тебе да боли“ е втора подред в неговия репертоар. Клипа към музикалния проект, видя бял свят в интернет и регионалните медии в края на месец май.

2Цецо сподели, че е изключително развълнуван, да я представи пред аудиторията, която вече има, тъй като е вложил в нея много труд творчески емоции и надежди за по-голямата   професионална сцена към която се стреми. Като всеки начинаещ изпълнител и той не прави изключение и сподели,че от малък се занимава с музика и обича да пее. Знае, че това би прозвучало банално за  повечето хора но това е самата истина. Първата си песен „Много търпях“ записва в професионално студио през месец декември на 2015 г. Има я, като проект година преди това, но не е имал възможност за реализация по най-различни причини. Текста е написал сам, а музиката е подарък от негов приятел, който е родом от Македония. Липсвало студио и клип за да се реализира неговата първа изява и да покаже реално какво може. По различни събития и мероприятия се срещат с Георги Томбашки от гр.Раковски, който е дисководещ и има зад гърба си няколко собствени и дуетни парчета с други местни млади изпълнители. Той го насочва към ново звукозаписно студио в Раковски,което работи и с деца от града. За една седмица са направили записа и пристъпили към заснемането на клипа, за реализирането на който отново заслуга имамлаия диджей. Песента е баладична и трогателна,в поп фолк стил. Цецо каза, че не смята да остане изцяло в този жанр, обича и народната музика, но всичко с времето си. Решил е да се казва „Много търпях“ защото наистина „много е търпял“ за да стигне поне до тук. След като песента най-сетне оживяла, той получил доста добър отзвук, коментари и гледания в интернет. Започнал да получава покани за участия в различни заведения, като запълвал програмата си с хитове на негови колеги. Хората обаче имали очакване за нова песен, все го питали, кога да очакват ново парче. Така той отново запретнал ръкави и започнал да работи върху втория си проект. Решил този път да е бърза с арабско звучене отново в поп фолк стил. Павел Дюлгерски от гр.Раковски е автора на музиката към песента, а текста отново е негов. Чрез социалната мрежа Цецо предизвикал приятелите си да качат клипчета как пеят първата му песен „Много търпях“. Неочаквано за него получил много включвания и изпълнения.

Едно от тях много му харесало и решил да покани момчето, да участва в новото му парче. Така се родила и арабската част от песента, с текст написан от гост участника в нея. Клипа е заснет в гр.Хисар. Екипа с, който работи младия изпълнител е същия, както при първата песен. Той сподели, че въпреки трудностите, с които се сблъска ежедневно, като например това, че има редовна работа, ходи по участия, мисли за нови проекти, се радва най-после да представи новото си парче, с което да зарадва създалия се вече фен клуб. Няма музикална компания зад гърба си и много иска да има, защото се самопродуцира и трябва сам да се грижи за всичко. Надява се един ден и това да стане.Засега обаче се справя и е доволен от резултата.

Ето и самата песен: