Подарък 43инчов телевизор получи за 155 годишнината кабинета по химия на ОУ“Христо Ботев“

На 1-ви юни ОУ“Христо Ботев“отбеляза своята 155 годишнина.В присъствието на много гости, сред които кмета на община Раковски -Павел Гуджеров,колеги и директорката на ОУ“Хр.Смирненски-Нина Недева,учениците поздравиха всички присъстващи с богата музикално-литературна програма.

Учебното заведение получи много поздравителни адреси и отправи такъв към Павел Чалъков-дългогодишен ръководител на школите по народни танци.
Общинският кмет Гуджеров изненада след приветственото си слово г-жа Иванчева -преподавател по химия с 43 инчов телевизор за училищния и кабинет.Преди известно време кмета посетил учебния час и самия той се поставил в ролята на ученик.След това попитал госпожата от какво се нуждае за по -добър учебен процес.Тя отговорила на шега с молба за нов телевизор.Не на шега, обаче приел молбата и г-н Гуджеров. Днес по време на тържеството, той  припомни за тази случка, като  връчи подаръка лично на г-жа Иванчева.Последваха бурни аплодисменти,а реакцията на всички бяха много усмивки от  приятната изненада. По -късно директорката г-жа Кремена Алексиева заедно с градоначалника прерязаха лентата на най-новата придобивка в училищния двор,а именно новоизградената  релефна карта на България.
Празникът завърши с много народни танци и хора.