Покана за първото изложение „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2017“

Уважаеми Фермери,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в първото изложение „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2017“.Събитието ще се проведе на 14.10.2017г.в гр. Раковски (пазар за живи животни кв. Секирово). На изложението ще се представят млади животни –говеда, биволи,кози и овце от млечни и месодайни породи развъждани в България. Животните трябва да са в изложбена кондиция и в добро състояние. При ползване на собствен транспорт, направените от вас разходи ще се възстановят от организаторите, след издаването на фактура от ваша страна.При липса на ваш транспорт животните ще бъдат превозени  от фермата до изложбата и обратно за наша сметка.

„ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2017“ се организира за първи път. За първи път и в най-животновъдния район на България-Пловдивска област се провежда такова изложение.Предвидени са демонстрации по програмата с мастит и съоръжения използвани в животновъдството, доклади и разбира се много музика и дегустации. Нека всички заедно да направим нещо интересно и най-вече полезно за колегите фермери, да запознаем обществеността с постиженията ни в селекцията и репродукцията.

Уважаеми колеги, моля да потвърдите участието си в изложбата, с  колко и какви животни ще участвате  и какъв транспорт ще използвате в срок до 03.10.2017г. (вторник).

Желаещите да изложат животни или да получат допълнителни разяснения могат да се свържат с нас:

Рангел Матански
Управител
Организация на млекопроизводители  „Фермерско мляко“ ООД
mobile: 0888/445761
e-mail: rangelmatanski@gmail.com