Проведе отчетното събрание на СОСЗР – град Раковски.

Днес, 27.01.2024 г. в читалище “Свети Свети Кирил и Методий-1908” се проведе отчетното събрание на СОСЗР – град Раковски.

Председателят на родолюбивата организация подполковник Стефан Марушкин представи подробен отчетен доклад за извършената през 2023 година дейност.

Събранието уважи кметът на общината Павел Гуджеров, като изпрати представител от Общинската организация за да поздрави членовете на съюза за тяхната дейност и обеща, че за поредна година ще подкрепя каузите им.

Подполковник Марушкин представи и целите за новата 2024 година, чуха се мненията и предложенията на членовете, отличени бяха и изявените членове, които бяха удостоени с грамота.

Подполковник Марушкин представи и инициативата на съюза за възпоменание на загиналите военнослужещи във мирно време от град Раковски да бъде изградена паметна плоча на която да бъдат изписани имената им.

За реализацията на тази инициатива подполковник Марушкин моли за информация за загинали момчета, които са от градРаковски и са загинали в казармата. Всеки, който има информация, моля да се свърже с представител на СОСЗР.