С празнично утро под надслов „Детска планета“ отбелязаха Деня на детето в Раковски

Централният парк в гр.Раковски  се превърна в истинска детска планета за първи юни. Слънчеви усмивки озариха лицата на близо 250 деца и техните родители, които дойдоха в парка ,  за да отпразнуват заедно организираната за поредна година от кмета на Община Раковски  Павел Гуджеров и неговия екип голяма весела фиеста по случай Международния ден на детето.

Павел Гуджеров пожела на малчуганите да запазят  детското у себе си колкото се може по-дълго.“ Сбъдвайте мечтите си! Бъдете живи и здрави и имайте едно щастливо детство! Ние, възрастните, сме длъжни да ви го осигурим.“- така той даде старт на празника.

Детското парти на открито уважиха и Председателя на Общинския съвет- гр.Раковски   Георги Лесов и зам. кмета Йовко Романов.

Кметът Гуждеров получи искрени поздравления както за прекрасния празник, така и за цялостната политика на общинската администрация за осигуряване на все повече  пространства, предназначени за почивка, активен отдих и спорт.

От Общината   бяха  осигурили  за децата на града  богата музикална програма,аниматори,  клоуни, много забавни игри, лакомства и балони.

Децата на гр.Раковски  пяха, танцуваха и се забавляваха за радост  най-вече  на своите родители, учители и близки.