Средствата за лечението на Пламен са вече събрани

Това съобщи неговата съпруга посредством групата в социалната мрежа в негова подкрепа.В поста си Младена изразява своята благодарност и радост със следните думи:
Mladena Raychinova в групата:Нека помогнем на Пламен!
„Здравейте приятели! Ще започна с благодарност към всички Вас, благодаря за това, което направихте за Пламен и нашето семейство! Не мога да опиша чувствата, които изпитваме…без Вас нямаше да се справим и Пламко нямаше да има този шанс, който му дадохте всички Вие добри хора. С уважение изказваме най-искрени благодарности за предоставеното от Вас щедро дарение. Благодарим Ви за проявената щедрост, безкористност, разбиране, отзивчивост, съчувствие и християнско милосърдие в подкрепа на Пламен! Благодарим Ви за това, че направихте по-добър света на това младо момче.
Нека има повече благородни хора като Вас.
„ Една от най великите тайни на живота е, че единственото, което си заслужава да бъде правено е това, което правим за другите”
Уважаеми дарители сумата от 12000 евро за лечението на Пламен в Анадолу медицински център в Турция е достигната благодарение на всички Вас добри хора. Благодарим на всички дарители! Извинявам се, че няма да изброявам поотделно понеже се притеснявам да не изпусна някой, защото сте страшно много!
На 03.05.2017г. беше направен превода към болницата и към днешна дата вече знаем, че в понеделник Пламен вече може да бъде приет в болницата за да му направят всички необходими изследвания и да го подготвят за операция.
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА, БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ СЪПРИЧАСТНИ С НАС! ПОКЛОН ПРЕД ВАС ! ОБИЧАМЕ ВИ ! НАИСТИНА НЯМАМ ДУМИ ДА СЕ ИЗРАЗЯ И ДА ИЗКАЖА СВОЯТА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ ВАС!“