Убедителна победа на ГЕРБ в Раковски

ГЕРБ e победителят на  Евроизбори 2019, но в  община Раковски управляващата партия постигна впечатляваща  победа на база 99.9%   обработени  протоколи  от изборите за ЕП.

„Победа за ГЕРБ, БСП пак катастрофира на евровота“, „Борисов сгази Нинова“, „ГЕРБ смаза БСП“, това са само част от заглавията в медиите, които важат в по-голяма степен за община Раковски, където резултатите наистина са категорични в полза на ГЕРБ:
ГЕРБ: 59.7%
БСП: 19.49%
ВМРО: 5.44%
ДБ: 3.1%
ВОЛЯ: 2.5%

Изключително силният резултат на партията на премиера Бойко Борисов затвърди славата на Раковски като Бастион на ГЕРБ и доказа  още веднъж, че раковчани са здравомислещи  хора с прогресивна визия за бъдещето и не се поддават  на евтини провокации и на популистка пропаганда. Убедителната  преднина на ГЕРБ  пред останалите политически партии е още  показател и оценка за работата на местната власт в лицето на кмета Павел Гуджеров и екипа му. Жителите на Раковски имащи право на глас доказаха, не само, че са широко скроени   и могат да разчупят тясно партийните си пристрастия, но и да бъдат обединени в избора си когато резултатите и промените са видими.  Високият резултат на  евроизборите е барометър за предстоящите местни избори, на които безспорно  жителите на община Раковски  ще гласуват заслужено доверие за втори път на кмета Гуджеров. Това е закономерен и съвсем очакван резултат от съвместните усилия на местната , законодателната и изпълнителната власт под флага на управляващата ГЕРБ.

Градоначалникът на Раковски  е особено благодарен на избирателите гласували за ГЕРБ  за високата оценка на  положените усилия.

„Огромно БЛАГОДАРЯ за това, че оценихте усилията и на правителството да променя България в по-добра посока.
За пореден път се убеждавам, че живея в една страхотна община с чудесни хора.
Аз и целия ми екип с ваша помощ и подкрепа ще продължим да даваме всичко от себе си нашата община да става все по-красива, все по-зелена. Да се превръща всеки ден в едно по-добро място за живот.
Сърдечно Ви Благодаря!“- написа Гуджеров след изборния ден.