В духа на Рождество, нека подарим усмивка на децата от домовете за настаняване!

Инициативна група от община Раковски, която традиционно посещава домовете за настаняване в гр.Раковски, гр.Брезово и с.Зелениково има  идея за празниците да зарадва децата с организарано посещение на кино в гр.Пловдив.

Припомняме ,че миналата година за тях имаше коледно парти с много подаръци.Този месец  за по-голямо разнообразие и приключение общинският съветник от ГЕРБ Рангел Матански и приятели са решили да ги заведат и заедно да изгледат подходящ филм по темата. Идеята е в процес на реализация, така че всеки е добре дошъл да се включи в нея.

Чрез социалната мрежа Иван Масалджийски отправя апел към гражданите с думите:

“ Скъпи, приятели, превръщайки се в традиция и тази година за Коледно-Новогодишните празници, децата от центровете за настаняване в гр.Раковски, гр.Брезово и с.Зелениково ще получат една голяма ИЗНЕНАДА! Ще им подарим (всички ние разбира се) едно вълнуващо пътуване до Пловдив и посещение на още по-вълнуващо преживяване – КИНО.

За всичко това, обаче е необходима помощта на всеки един, който може и има желание да отдели средства и да ги дари за някое от тези, иначе уникално красиви, мили и страхотни деца.

Моля Ви всеки, който има желание да се включи в инициативата да се свърже с мен или някой от моите приятели (ако познавате някой от тях).

Благодаря Ви предварително!“