Зов за помощ

Скъпи приятели! Стартира се за втори път кампания и силно се надяваме това да е последния път, в който се обръщаме към Вас.
Нашият съгражданин и добър приятел Пламен Иванов Койрушки – млад мъж, в разцвета на силите си се нуждае от нас! След няколко неуспешни операции на черен дроб и лечение в продължение на една година тук България( за жалост неуспешни) Пламен заминава на консултация в Турската болница Анадолу-ДжонХопкинс. След направените там изследвания и томографии професор Метин Чакмъкчъ констатира, че Пламен има нужда от нова операция на черен дроб. От болницата има изготвена офертаза Пламен, но сумата е непосилна за неговото семейство.Сумата на операцията е 12000 евро, която е за 4 дни престой в болницата. Всеки престой и лечение след тези 4 дни се заплаща допълнително.
За това Ви молим да се запознаете с неговата история отблизо и нека всеки помогне според възможностите си.
Тези, които имат възможност и желаят да помогнат на един българин отново да се върне към нормалния си живот и да бъде опора на сина си, могат да ползват дарителската сметка на името на Пламен Койрушки.
Дарителски кутии ще бъдат поставени в много обекти в гр.Раковски!
Тази събота 25.03.2017г. от 16 часа на Градски Стадион ще има организиран благотворителен футболен мач в подкрепа на Пламен, който има възможност да заповяда!
Дарителска сметка:
ЦКБ АД Клон Пловдив България (BIC:CECBBGSF)
IBAN: BG42 CECB 979040H0 0665 00
Питай и ще ти бъде дадено. Търси и ще намериш. Почукай и ще ти отворят. Защото всеки, който пита, получава и който търси, намира, и който чука, му отварят!