БЛАГОТВОРИТЕЛЕН IV-ТИ НАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ТАНЦОВ ФЕСТИВАЛ „СЛАВ БОЙКИН“

Танцовият фестивал ще се проведе за 4-ти пореден път в чест на неговия основател в гр. Раковски, кв. Ген. Николаево- Слав Бойкин. Тази година събитието  ще бъде с благотворителна цел, в помощ на Методи Минчев  от гр. Белене, под мотото „Вярваме в доброто“.

Методи Минчев е родом  от гр. Белене. Израства в католическо семейство и от малък е слуговач в Църквата. Деен в живота на Енорията. Свири и пее в младежкия хор. Един от главните организатори при християнските младежки срещи в България. Той е  и самодеец при местното читалище в родния си град. Музикант в местното поделение. Завършва икономическия университет в гр. Свищов. Работи като военен, в свободното си време се занимава и с дърворезба.
Всички познават Методи като даровит и харизматичен младеж. Отзивчив и жизнерадостен.  Почти няма беленчанин, който да не го  познава.

За жалост Методи преди няколко месеца беше повален от тумор в главата, с който се бори…
Нашата щедрост му е необходима и ценна. Да се отзовем присъеденим към благотворителната кампания ,която тече в момента.

Желаещите да помогнат по банков път могат да го направят чрез сметката, чийто титуляр е Цветана Врайкова, тъй като в ход е процедурата за откриването на дарителска сметка за Методи, а всеки ден е ценен за него.
IBAN BG89FINV915010BGN0HDLY
BIC/SWIFT код: FINVBGSF
Банка: FIRST INVESTMENT BANK, Bulgaria, Sofia
Цветана Врайкова
За повече информация: телефон 0879 40 40 49