Д-р Карагеоргиев представи „Слънчогледи през ноември“ в град Раковски

На 21 юни, 2024 г. в град Раковски д-р Милен Карагеоргиев представи първата си стихосбирка с кауза „Слънчогледи през ноември“. 

Събитието се състоя на градския басейн в град Раковски и събра десетки граждани. Много хора бяха дошли с децата си, на които д-р Карагеоргиев е помогнал да дойдат на белия свят. 

Стихосбирката „Слънчогледи през ноември“ има благородна кауза, тя има за цел да подкрепи двойки, които имат репродуктивни проблеми.  Докторът написа специални послания на всеки, който си закупи стихосбирката му. 

Д-р Милен Карагеоргиев е специалист акушер-гинеколог в Пловдив. Извършва прегледи и съвременно лечение на акушеро-гинекологични заболявания, проследяване на нормална и патологична бременност, лечение на инфертилитет, подготовка и процедури свързани с АРТ, ехографска диагностика.След дипломирането си д-р Карагеоргиев работи и специализира в УМБАЛ Пловдив. От 2014 г. работи в Отделение по Акушерство и гинекология на УМБАЛ Пълмед Пловдив. Към момента е част от екипа специалисти на Клиника Ню Лайф Пловдив. Владее английски език.

Д-р Карагеоргиев е творческо личност и често изразява себе си чрез писане на стихове или рисуване.