Ето кой е победителя в конкурса за детска рисунка

Натали Антонова от ОДЗ „Щастливо детство“ е победител в  конкурса за детска рисунка озаглавен „Най-големия малък приятел на животните“. Конкурса се организира от фондация „Афа“-България, с представител-председателя Аксиния Бознева, която направи и представи театрална постановка с участие на малките възпитаници от  детското заведение. По време на награждаването присъстваха Иванка Киркова -началник на регионалния инспекторат и Татяна Бакова -зам.кмет на община Раковски.

Рисунките на всички деца -участници  са били експонирани  за известно време в народното събрание.

Целта на организаторите е била да възпитава в подрастващите морални ценности, любов към природата, животните и стремеж към опазване на околната среда. Награда за своето добро представяне получи Натали Антонова, както и специални поздрави от официалните гости, които оставиха своя отпечатък като потопиха ръце в цветна боя и след това поставиха цветен печат върху специална хартия за спомен от церемонията по награждаването.
От своя страна децата поздравиха всички присъстващи с няколко песни и стихотворения.
Част от бъдещите планове на фондацията включват експозиция на детското творчество в Брюксел, където заседава европейския парламент.