Магията на танца завладя жителите на Белозем

За четвърта поредна година танцова школа „Тодорови“ събра мало и голямо в концертната зала на читалище „Просвета 1909″. Станислава и Генчо Тодорови доказаха за пореден път, че когато се работи със сърце, нещата се получават.

Концертът започна с кратък филм за историята на школата, а след него най-малките участници взвривиха залата. Последваха изпълнения във всички възрастови групи, а аплодисментите в залата не стихваха.

В края на концерта на сцената излязоха всички участници в концерта и се поклониха на публиката, а семейство Тодорови благодари на своите възпитаници за доверието и всеотдайността. Последва почерпка на сцената. Участниците поднесоха подарък на семейството Тодорови, с който им благодариха за това, че пазят и съхраняват народните традиции живи в родното им село Белозем.

След концерта Генчо Тодоров  сподели, че най-голямото богатство за него е признателност,любов,разбирателство,приемственос от малки до големи артисти и от нейно Величество публиката. “ Обичаме Ви и си пожелаваме още дълги години забавление и осъществени проекти. Не на последно място аз Генчо Тодоров искам да се обърна към моята изключителна съпруга Станислава Тодорова и да и благодаря пред всички интернет потребители и не само. За професионализма,себераздаването към всяко едно начинание свързано с нашето голямо семейство ТШ,,ТОДОРОВИ“ .Винаги до нас в залата дори в напреднала бременност и сега с дете на ръце от I- ви до IV-ти Самостоятелен Концерт и не само. Заедно със нея и всички от нашето голямо семейство крачим смело напред и покоряваме върхове!За мен и нея това не е работа,а начин на живот . Това е основата на успеха в нашата школа от малки до големи с много  любов към танц,музика и заловени на хорото хванати ръка за ръка  се зареждаме с положителна емоция :)” – развълнуван бе Генчо Тодоров.