Набирането на средства за Пламен продължава

Може ли едно добро дело да предизвика верижна реакция? Може ли една примерна постъпка да повлече след себе си лавинообразен ефект? Може ли просто една усмивка, един мил жест да сгрее душите на хората? Може! Или поне така смятам аз.
Всеки има своите трудни моменти, които посреща с надежда и вяра. Такъв е и нашия случай, един от стотиците, в които се касае за човешки живот.Той е баща и съпруг и има за какво да се бори. Много хора помагат с каквото могат, да отделиш от парите за насъщния е истинска съпричастност. Съпричастност в момент на болка към непознат човек- това е човечност.
Скъпи приятели събраната сума за Пламен до момента е 16285,31 лева, но тя е крайно недостатъчна. За да запазим час за операция са ни необходими 12000 евро тази сума не включва допълнителен престой и други допълнителни разходи.
Знам, че не всеки от Вас има финансовата възможност да помогне в нашата битка с парични средства. Нещата не винаги опират само до желание, съпричастност и добро сърце. Но нищо не би струвало секунди отделено време за споделяне във Вашата група, с Вашите приятели, роднини и близки, за да се разпространява по-бързо и по-мащабно. Така шансът да се достигне до хора, които освен големи сърца имат и големи финансови възможности, става по-реален. Отново благодарим, на всички, които сте с нас и ни давате надежда, кураж и отделяте от времето и средствата си за нас. Бъдете здрави!

от  Младена Райчинова
(съпруга на Пламен)