Основните училища в община Раковски премериха сили във волейбола , ОУ „Христо Смирненски“ завоюва първите места

На 17.01.19 г. и 18.01.19 г. се проведе общински волейболен турнир за ученици от основните училища на община Раковски. Участие взеха ученици от 6-ти и 7-ми клас от ОУ „Христо Ботев“ – град Раковски, ОУ „Христо Смирненски“ – град Раковски, ОУ „Гео Милев“ – с. Белозем и ОУ „Отец Паисий“ – с. Стряма. Първият ден от турнира сили премериха момичетата като победители бяха възпитаниците на ОУ „Христо Смирненски“ , а на втория ден триумфът им бе повторен и от момчетата.

Младите спортисти показаха завидни умения и желание за победа пред погледа на заместник-кмета Татяна Бакова, на своите учители, както и на Секретаря на МКБППМН – Веселин Делипетров. Победителите получиха от общинското ръководство медали да им напомнят за триумфа им, а за всички деца имаше волейболни топки осигурени от Община Раковски.

Възпитаниците на ОУ „Христо Смирненски“ ще представят община Раковски на областното първенство.

Истински щастлив от представянето на своите възпитаници беше техния учител по физическо възпитание и спорт г-н Александър Керин, който обеща децата да дадат всичко от себе си за да представят достойно общината на областното първенство.