Павел Гуджеров изненада учителите на Община Раковски по случай Деня на учителя

Кметът на  Раковски Павел Гуджеров  приятно изненада преподавателите в цялата община по случай днешния Международен ден на учителя. Той им изпрати   поздравителен адрес и   стилни кошници с почерпка. Кметът Гуджеров лично занесе армаганите на директорите на три  от учебните заведения на териорията на община Раковски – ДГ“Щастливо детство“, ДГ“Първи юни“ и ОУ“Хр.Ботев“.

Павел Гуджеров поздрави учителите с празника, като им пожела  професионални успехи и търпение по трудния път към знанието.“ На всички Вас, преподавателите от Община Раковски , пренесли през времето любовта към знанието, непреходните духовни ценности на народа ни- почит! Поклон пред Вашия труд!“

В поздравителният адрес до учителите общинският кмет казва, че българският Учител винаги е бил и ще бъде нашият духовен обединител, онзи животворен извор на светлина и родолюбие, от който черпим мъдрост, знания и сила за изпитанията на динамичното ни време.

„Необходимостта от училище и учители е била и ще бъде, така както националният ни дух има нужда от вашата подкрепа !“- добави градоначалникът.

Учителите от Раковски благодариха на кмета за оказаното  внимание и жеста към тях.“Радваме се, че не сте се сетили за нас и цените трудът ни. Успяхте да ни изненадате приятно за пореден път, г-н Кмете!“