Павел Гуджеров: Общинското предприятие „Благоустрояване и превенция“ работи на пълни обороти

Усилени ремонтни дейности по пътната мрежа кипят в няколко точки на територията на Община Раковски. „Виновниците“ за това са момчетата от ОП“Благоустрояване и превенция“ , които бързат да завършат в срок поетите ангажименти към жителите на общината.
„Разпоредил съм на директорът на предприятието Петър Антонов да изпрати екипи, които да работят едновременно на ул.“Лайка“ в кв.Ген.Николаево, на ул.“Оборище“ в кв.Секирово и в с.Чалъкови.“- съобщи кмета Гуджеров.
„Времето работи за нас и ако се задържи така ще успеем до края на годината да завършим ул.“Лайка“ и да подготвим ул.“Цанко Церковски“ в кв.Секирово за асфалтиране. Бързаме с подготовката на улиците за асфалтополагането, понеже падне ли температурата под 6 градуса стандартите не позволяват асфалтиране. Затова започнахме работа и по ул.“Оборище“, въпреки че тя е в плана ни за 2018. Възползваме се максимално от метереологичните условия и не жалим сили и ресурс.“- коментира Петър Антонов.
В Чалъкови състоянието на уличната инфраструктура е трагично. В малкото село от десителитея не е влизала пътно-строителна техника. Само за няколко дни ОП“Благоустроуване и превенция“ ударно се зае с 1000 м. кърпеж и асфалтиране на дупки в селото.