Павел Гуджеров получи безапелационна подкрепа за нов кметски мандат

Кметът на Раковски и административен секретар на ПП ГЕРБ-област Пловдив получи безапелационната подкрепа на съпартийците си от ГЕРБ за втори кметски мандат. Раковските членове на най-голямата политическа партия проведоха събрание за номиниране на кметове и общински съветниици, като Павел Гуджеров бе единственото предложение за кмет на общинския център.

Гуджеров благодари на съмишлениците си, подчертавайки, че всичко свършено в общината е благодарение подкрепата на гражданите, а също и на синхрона с общинските съветници, кметовете и кметските наместници, както и на отличната работа на администрацията. През последните години Раковски възвърна авторитета и имиджа си, не само на национално, но и на международно ниво с посещението на Негово Светейшество Папа Франциск през май тази година.

Общинският кмет похвали настоящите общинските съветници и призова номинираните кандидати за по- голяма активност за в бъдеще.

Очевидно е, че в Раковски партия ГЕРБ е жива! Очаквам и на 27 октомври да се поздравим с поредната изборна победа, за да докажем още веднъж, че партия ГЕРБ няма алтернатива.” – така народният представител Младен Шишков се обърна към членовете и симпатизантите на ПП ГЕРБ на събранието за номинации за кметове и общински съветници.

Съпредседателят на Асоциацията на водоплаващите птици в България и производител на патици и член на ПП ГЕРБ Иван Йовчевсе възползва от трибуната и изказа огромна благодарност на кмета Павел Гуджерови народният представител Младен Шишков за оказваната постоянна подкрепа и съдействие относно проблемите в бизнеса с патици. “ Никой от българските евродепутати не ни обърна внимание, когато отидохме в Брюксел за съдействие. Бареков беше винаги зает, Станишев от БСП изобщо не ни прие , за Джамбазки от ВМРО пък не представлявахме интерес. Само Владимир Уручев от ГЕРБ ни прие и съдейства” – разказа Йовчев.