Танцова Школа „ТОДОРОВИ“ ще представи концерта, „Ела с нас на танци „

Благотворителен концерт под надслов „ЕЛА С НАС НА ТАНЦИ“ се организира от ТШ „Тодорови“. 

В своята осем годишна история ТШ Тодорови “ винаги е била социално ангажирана. Никога не е отказвала участие в благотворителни концерти и мероприятия, ученически събития, общински празници и други.

Този път от школата се нуждаят от подкрепата на негово величество зрителя. 

От ръководството на школата съобщават, че носиите, с които школата представя своята продукция са малко и недостатъчни, както и много от тях амортизирани.

През всичкото това време школата е полагала неимоверни грижи да  съхрани и обнови носиите си. За съжаление една голяма част от тях след дългогодишна употреба вече не могат да се използват.

Школата не разполага със средства за закупуване или ушиване на нови такива. За това се обръщат към всички граждани с молба да им се помогне, като тази помощ  те не искат даром.

На 21.04 от 19:00 часа в концертна зала на НЧ „Просвета „,

ТШ „Тодорови “ ще представи концерта, „Ела с нас на танци „

Средствата от всеки дарил ще бъдат използвани за обновяване на гардероба на школата. Затова от ръководството умоляват, нека се изпълни залата на читалището, като по този начин изпъстрим визията на нашите деца !

„Вярваме ,че доброто съществува във всеки един ! За нашите деца ! Децата на България !“ – съобщиха развълнувани Генчо и Станислава Тодорови.