Цветан Цветанов обеща 100 000 лева за довършване на детското крило на болницата в Раковски

По покана на жители от община Раковски, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов  посети града в последния ден от предизборната кампания на партията.  На събитието присъстваха кметът на община Раковски Павел Гуджеров, общински съветници от квотата на  ГЕРБ, представители на бизнеса и жители на общината. Бе обсъдена темата, засягаща довършването на детското крило на болницата в гр. Раковски, което се изгражда с помощта на правителството на Борисов. Цветанов коментира: „Уверен съм, че през 2017 година ще бъдат отпуснати още 100 000лв, необходими за довършването на отделението“. Присъстващите изказаха благодарности за всички усилия положени от правителството на Борисов за стабилност в държавата и най-вече за помощта, която бе оказана на Община Раковски за всички проекти на стойност над 70 милиона, за предходния управленски мандат и първите успехи през текущия.“Искам да изкажа  своите благодарности към вас по отношение на това, че  през 2008 година вие поехте ангажимент към хората, който съумяхте  максимално да изпълните и по тази начин гарантирахте стабилността, в която се намира страната днес „, коментира Георги Жеков

Също така бе засегнат и въпросът по отношение на предишните управляващи от БСП, които от своя страна не са спомогнали за развитието на тази община . Хората от бизнеса  споделиха пред Цветанов за настъпилото развитие на различните сектори в Раковски, като култура,  бизнес, инфраструктура.

 „Приоритет на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев е насърчаването на реформата в образованието. Довършването на реформата в съдебната система ще осигури справедливостта, необходима за инвестиции в страната ни. Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират европейското развитие на България и стабилността на държавата ни. Изборът в неделя, който ще направи всеки български гражданин, е голяма отговорност, защото този избор ще определи бъдещето на България и на следващите поколения“, заяви Цветан Цветанов.

„Цецка Цачева е най-подготвеният човек за президент. Тя е юрист с дългогодишен опит. Като председател на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева се доказа като добър държавник и политик. Убеден съм, че тя ще бъде истински обединител на нацията и ще помага за развитието и на община Раковски“, коментира общинският кмет.

Г-н Цветанов отдели специално време да посети католическия храм „Пресвето сърце Исусово“ в  гр.Раковски, където заедно с отец Димитър, кмета на Община Раковски – Павел Гуджеров и общински съветници бе отправена молитва за всички грижещи се за благополучието на държавата.