ВТОРИ САМОСТОЯТЕЛЕН КОНЦЕРТ НА ТАНЦОВА ШКОЛА „ТОДОРОВИ“

На 30 юли в разгара на лятото, стадион „Вихър“ в  Белозем се изпълни с жители и гости на селото,които бяха дошли да присъстват на втория самостоятелен концерт на Танцова школа „Тодорови“.Това събитие изпълни с много настроение зрителите,които с радост се наслаждаваха на танцовите изпълнения на участниците.Танцова школа „Тодорови“ е създадена преди година и 6 месеца от младото семейство Генчо и Станислава .Към момента в нея участват над 100 човека от различни възрастови групи.Въпреки летния сезон и високите температури не са спирали своите тренировъчни занимания.

Водени от любовта към фолклора и верни на идеята си за концерта, те решили да покажат наученото до този момент пред многобройна публика на стадиона,като дадат пример за всеотдайност и любов към българското народно творчество.Изключително вълнуващо премина това събитие за участниците и зрителите.

Кмета на село Белозем- Иван Тачев и зам.кмет на община Раковски-Божидар Стрехин поднесоха  специални поздрави и подаръци към организаторите.Бурни аплодисменти от хората се чуваха през цялото време на танцувалната програма.

Накрая връх на кулминацията бе огромното българско хоро ,на което се хванаха всички присъстващи заедно с  танцьорите.След грандиозния концерт сем.Тодорови  споделиха своето вълнение от успеха на събитието,като подчертаха ,че за тях хората от танцовата школа са като семейство,на което искрено благодарят за присъствието участието и всеотдайността по време на тренировки.

След успешното им представяне съвсем заслужено ще излязат в кратка лятна почивка,за да се заредят за по-нататъшни предизвикателства.