Информация за изложителите на ФермерЕкспо Раковски 2018 

Уважаеми фермери,

Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате във второто изложение „ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018“. Събитието ще се проведе в периода 12-13.10.2018 г. в гр. Раковски (пазар за живи животни кв. Секирово). На изложението ще се представят млади животни – говеда, биволи, кози и овце от млечни и месодайни породи, развъждани в България, както и традиционни български породи коне и кучета. Животните трябва да са в изложбена кондиция и в добро състояние. При ползване на собствен транспорт, направените от вас разходи ще се възстановят от организаторите, след издаването на фактура от ваша страна. При липса на ваш транспорт животните ще бъдат превозени  от фермата до изложбата и обратно за наша сметка.

ФЕРМЕР ЕКСПО РАКОВСКИ 2018“ се организира за втори път. Предвидени са демонстрации на съоръжения, използвани в животновъдството, доклади, дегустации на фермерски храни и разбира се много музика. Нека всички заедно да направим нещо интересно и най-вече полезно за колегите фермери, да запознаем обществеността с постиженията ни в селекцията и репродукцията.

Уважаеми колеги, моля да потвърдите участието си в изложбата, с  колко и какви животни ще участвате  и какъв транспорт ще използвате в срок до 20.09.2018 г. (четвъртък).

Желаещите да изложат животни или да получат допълнителни разяснения могат да се свържат с:

Рангел Матански
Управител
Организация на млекопроизводители  „Фермерско мляко“ ООД
mobile: 0888/445761
e-mail: rangelmatanski@gmail.com

С УВАЖЕНИЕ:

РАНГЕЛ МАТАНСКИ

УПРАВИТЕЛ

ФЕРМЕРСКО МЛЯКО ООД