Лятно кино под звездите през месец юли

Лятно кино под звездите през месец юли отново ще зарадва жителите на община Раковски. 

Прожекциите ще бъдат в град Раковски на площад Европа, кв. Секирово, в с. Белозем и в с. Стряма. 

В град Раковски любителите на киното ще могат да се насладят на филма „Опасни шматки“ датата на прожекцията ще бъде на 05 юли, 2024 г. от 21:00 часа. 

Главните герои са двама хаховци, най-добри приятели. И двамата са готини неудачници. Мързеливци, нехранимайковци, схемаджии. Затънали в безвремие и безпаричие. В началото на филма и двамата губят работата си след нелепи случки. Омръзнало им е да живеят в нищета. Искат да са богати. Надъхват се сами, че са умни и изобретателни. Каквито не са. Решават да оберат мола. Мега Мол. Още повече – решават да оберат всички магазини в мола. И то в разгара на най-оборотната седмица – Великденските намеления!

В село Белозем любителите на киното ще могат да се насладят на филма „Защото обичаме лошото време“, датата на прожекцията ще бъде на 06 юли, 2024 г. от 21:00 часа. 

„Защото обичам лошото време“ разказва историята на Ирина и Борис, приятели, които не са се срещали от над 20 години, а сега случайно се озовават по едно и също време в малкото крайморско градче, където са прекарвали летата си заедно като деца.

В село Стряма любителите на киното ще могат да се насладят на филма „Уроците на Блага“, датата на прожекцията ще бъде на 07 юли, 2024 г. от 21:00 часа. 

Блага е седемдесетгодишна, наскоро овдовяла бивша учителка и жена със строг морал. Когато е подлъгана от телефонни измамници да им даде парите, които е спестила за гроба на съпруга си, моралният ѝ компас бавно започва да губи ориентир.