Общинското предприятие „Благоустрояване и превенция“ в действие: Местим се в Стряма, да се готви Белозем

От Общинското предприятие „Благоустрояване и превенция“ съобщиха, че започват усилена работа по изграждането на ул.“Иван Вазов“ в с.Стряма. Тя е с дължина 720 м. и никога досега не е имала асфалт. Строителните и монтажни дейности се усложняват поради факта, че тъй като улицата никога не е била асфалтирана са необходими доста предшестващи процедури преди същинското полагане на асфалтовата настилка. Въпреки това, директорът на предприятието Петър Антонов е убеден, че ако лятото спре с дъждовните изненади, улицата ще бъде завършена за около месец.

Успоредно с това работата по израждането на ул.“Цанко Церковски“ в гр.Раковски върви по план. Вчера общинският кмет Павел Гуджеров беше на място, за да провери на терен вторият етап от полагането на асфалта. Той публикува снимка в социалните мрежи, за да сподели задоволството си от видяното. Под поста му заваляха коментари с похвали и благодарности от доволните жители на общината.

„Браво! И нашите дупки в Болярино ги запълниха преди идването на три автобуса изпълнители за Деня на културата, 27 май 2018 .Сполайте !“,“ Малко е да се каже ,, Браво,,. Ако тези където ни управляваха преди бяха работили на 20% от това ,сега щяхме да сме супер. Супер сте!!!“, “ От както се помня като човек никой не е направил нищо за този град …. най после някой нещо прави браво… това не е комплимент. Радвам се !“, “ Искам да кажа само, че вчера, в това време, тези хора, не помръднаха от местата си и правеха всичко възможно работният процес да продължи и да завършат улицата на този етап, но метеорологичните условия не го позволиха. Адмирации!“- са част от коментарите на раковчани.