Боби Михайлов награди Павел Гуджеров

Президентът на БФС Борислав Михайлов и Емил Костадинов се срещнаха с пловдивските клубове от града и региона в хотел Империал. На събитието присъстваха и представители на елитните Ботев и Локомотив.

Освен за ежегодната среща с клубовете, Боби Михайлов дойде до Пловдив, за да награди кметове от региона за подпомагането и развитието на футбола.

Кметът на Раковски Павел Гуджеров бе един от малцината общински градоначалници, който бе удостоен с отличието. Той получи почетен плакет и благодарност за отличната работа и взаимодействие между БФС и община Раковски, за пълноценно партньорство в усилията за популяризиране и развитие на футбола в България. Отличието беше връчено лично от президента на БФС Борислав Михайлов.

„Голямо удоволствие да видиш герой от златното поколение на 94 година. Още по-голямо удоволствие е той да те награди. Посвещавам наградата на всички футболни хора от община Раковски, както футболисти , така и всички , които работят , за да го има футбола.“- искрен бе Гуджеров.

От името на общината кмета на Раковски заяви, че и занапред ще помага и ще прави каквото е по силите му за развитието на цар футбол в региона. В подкрепа на думите си , кмета Гуджеров сподели , че за 2018г. е увеличена субсидията за местните клубове.