Георги Лесов с гриф „Обещано-Изпълнено“

За пореден път председателят на Общинския съвет -гр. Раковски Георги Лесов спази ангажимента, който бе поел пред белоземци.

Над 100 изпълнители от танцова школа „Тодорови“ от всички възрасти вече ще провеждат своите репетиции в напълно обновена зала.

След като преди няколко месеца бе монтиранана климатична система в залата за танци на читалище „Просвета -1909“ в Белозем и на практика проблема с отоплението бе решен, Лесов изпълни и заръката за нов под на същата зала. Танцувалният салон вече е пребоядисан и има нова професионална износоустойчива подова настилка, съобразена със спецификата на използването й.

С личният си труд освен председателят на ОбС-Раковски се включиха в благото дело кмета на селото Иван Тачев, кмета на Чалъкови Димитър Николов като специалист в строително-ремонтните работи и ръководителя на танцовата школа „Тодорови“ Генчо Тодоров.

“ Радва ме факта, че със съвместни усилия успяхме да осигурим на танцьорите и най-вече на децата от школата топло и безопастно място за репетиции“- бе краткият коментар на Георги Лесов след изморителния ден.

Освен залата за танци, припомняме, че Георги Лесов и местният общински съветник Иван Рангелов подеха инициативата зрителната залата да бъде ремонтирана, така че да бъде функционираща отново.Подиумът е напълно подменен с нов паркет и е направена профилактика на сценичните съоръжения и реквизит.

Обновената и обезопасена зрителна зала очаква своите посетители на символичното й откриване с предстоящия голям Коледен концерт на изпълнителите от танцовата школа в Белозем.