Кметът на Стряма Васил Черпелийски: „Не искам друго освен асфалтирани улици“

Визитка: Васил Черпелийски е на 43 години. Завършва спортно училище. Три пъти републикански шампион по кану-каяк. Трети мандат кмет на село Стряма. Женен с две деца.

Всичко заложено в бюджета за тази година с общинският кмет Павел Гуджеров го изпълнихме.

Асфалтирахме улица „Иван Вазов“, която е дълга около 800 м. Тази улица е много важна артерия за селото, защото тя свързва селото с индустриалната зона . Важна е за всички, които работят там, а те са над 50% от жителите на Стряма.

Довършихме и велоалеята на същата улица. Това беше също важно да го свършим, заради това работниците да се придвижват безопасно до работните си места.

Рано е да говорим за следващата бюджетна година, но още от сега и на кмета Гуджеров съм казал :“ Не искам нищо друго от подравняване и асфалтиране на улици“ . Това е болното място на Стряма . Инфраструктурата и обратната вода. Селата сме много ощетени в това отношение, а нашето село е с 80 км. пътна мрежа.

Дай боже да стартира проекта и за обратната вода . Ако и това стане Стряма няма да има никакви проблеми.

Говорили сме с общинския кмет улиците , които са заложени за догодина преди това да се постави водопровода и след това да се асфалтират цялостно , за да не се налага в последствие да ги разкопаваме отново.

Ако успея да задържа уважението на стрямалии, здраве и живот догодина ще се кандидатирам за 4 мандат.

Дали съм успешен кмет или не могат да го кажат само хората. Единствено мога да кажа, че доказах , че младите хора могат да работят успешно. Разбира се, че не съм свършил всичко сам . Това, което се случи през настоящият ми мандат е благодарение на общите ни усилия с общинското ръководство, ако щете и с подкрепата на държавно ниво.

Искам да ме запомнят с това , че преди всичко съм бил човек. Никого не съм обидил и нагрубил.