Магическо парти и куклен театър са част от подаръците на община Раковски за 1 юни

Община Раковски зарадва с подаръци дечицата от шестте детски градини на територията на общината по случай Деня на детето .

Малчуганите от детска градина „Радост“ в Стряма се радват на паравана и ръкавичките за куклен театър, които община Раковски им подари по случай 1 юни . За деня на детето при тях ще дойде истински куклен театър. Актьорите от пътуващия театър за деца „Елени“ ще представи постановката “ Здравей, 1 юни!“

Същите комплекти за куклен театър с ръкавички -кукли с различни професии получиха и децата от детските градини „1 юни“ и „Иглика“ в Раковски и „Синчец“ в Белозем. За малките палавници от ДГ“Детелина“ подаръка е подвижни футбоолни врати , а дворна катерушка-клатушка получиха дечурлигата от „Щастливо детство“.

От общинска администрация и тази година по случай 1 юни ще подарят на децата на Раковски магическо парти с много игри, музика, песни, танци , лакомства, награди и куп изненади. На 2 юни /събота / от 10.00 часа , централния парк на града отново ще стане детска планета.