Новина за истински поклонници

От.Ивелин Генов:
Здравейте! Хвален Исус и Мария!
Новина за истински поклонници:
На 22. 09. Отците конвентуалци- францисканци организират поклонничество с велосипеди от светилището на бл. Евгений Босилков в Белене до светилището на Дева Мария от Фатима в Плевен.
Нека не изпускаме тази възможност да изпросим благодати от Блажения Мъченик и нашата небесна покровителка. Записване при сестрите. 
Ето и подробности от От.Венци:
Велопоход от Белене до Плевен ще се проведе в дните 22 – 24 септември. Поводът е 100-годишният юбилей от явленията на Дева Мария във Фатима. Организатор е епархийно светилище „Дева Мария от Фатима” – Плевен, със съдействието на католическа енория „Рождение на Блажена Дева Мария” – Белене.
„В националното поклоничество може да се включи всеки желаещ. Такса за участие няма. На 22 септември се събираме в църквата „Рождение на Блажена Дева Мария” в Белене в 17.00 часа. Предвидили сме вечеря и весела вечер. Съботният 23 септември ще започне с утринни молитви от 8.30 часа и закуска. В 9.30 часа потегляме с велосипеди до светилището „Дева Мария от Фатима” – Плевен. Обядът ще е в село Асеново. Надяваме се до вечерта да сме в Плевен, където денят ще приключи с Евхаристия, вечеря, весела вечер и нощно бдение. На 24 септември, неделя, от 11.00 часа ще е тържествената Света Евхаристия в светилището „Дева Мария от Фатима”, съобщи отец Венци Николов.
Всеки желаещ да се включи във велопохода може да се запише при него, както и да получи допълнителна информация – e-mail:ventsi_nikolov@abv.bg