Първи стъпки като изпълнител на Цветан Лалев от Момино село

Днес ще ви представим новата песен на Цветан Лалев от Момино село по известен вече като Ceco Sì Origììnall. Това е неговия творчески псевдоним с, който прави своите първи крачки в музикалния шоу бизнес. Песента „От тебе да боли“ е втора подред в неговия репертоар. Клипа към музикалния проект, видя бял свят в интернет и регионалните медии в края на месец май.

2Цецо сподели, че е изключително развълнуван, да я представи пред аудиторията, която вече има, тъй като е вложил в нея много труд творчески емоции и надежди за по-голямата   професионална сцена към която се стреми. Като всеки начинаещ изпълнител и той не прави изключение и сподели,че от малък се занимава с музика и обича да пее. Знае, че това би прозвучало банално за  повечето хора но това е самата истина. Първата си песен „Много търпях“ записва в професионално студио през месец декември на 2015 г. Има я, като проект година преди това, но не е имал възможност за реализация по най-различни причини. Текста е написал сам, а музиката е подарък от негов приятел, който е родом от Македония. Липсвало студио и клип за да се реализира неговата първа изява и да покаже реално какво може. По различни събития и мероприятия се срещат с Георги Томбашки от гр.Раковски, който е дисководещ и има зад гърба си няколко собствени и дуетни парчета с други местни млади изпълнители. Той го насочва към ново звукозаписно студио в Раковски,което работи и с деца от града. За една седмица са направили записа и пристъпили към заснемането на клипа, за реализирането на който отново заслуга имамлаия диджей. Песента е баладична и трогателна,в поп фолк стил. Цецо каза, че не смята да остане изцяло в този жанр, обича и народната музика, но всичко с времето си. Решил е да се казва „Много търпях“ защото наистина „много е търпял“ за да стигне поне до тук. След като песента най-сетне оживяла, той получил доста добър отзвук, коментари и гледания в интернет. Започнал да получава покани за участия в различни заведения, като запълвал програмата си с хитове на негови колеги. Хората обаче имали очакване за нова песен, все го питали, кога да очакват ново парче. Така той отново запретнал ръкави и започнал да работи върху втория си проект. Решил този път да е бърза с арабско звучене отново в поп фолк стил. Павел Дюлгерски от гр.Раковски е автора на музиката към песента, а текста отново е негов. Чрез социалната мрежа Цецо предизвикал приятелите си да качат клипчета как пеят първата му песен „Много търпях“. Неочаквано за него получил много включвания и изпълнения.

Едно от тях много му харесало и решил да покани момчето, да участва в новото му парче. Така се родила и арабската част от песента, с текст написан от гост участника в нея. Клипа е заснет в гр.Хисар. Екипа с, който работи младия изпълнител е същия, както при първата песен. Той сподели, че въпреки трудностите, с които се сблъска ежедневно, като например това, че има редовна работа, ходи по участия, мисли за нови проекти, се радва най-после да представи новото си парче, с което да зарадва създалия се вече фен клуб. Няма музикална компания зад гърба си и много иска да има, защото се самопродуцира и трябва сам да се грижи за всичко. Надява се един ден и това да стане.Засега обаче се справя и е доволен от резултата.

Ето и самата песен: