БАТА АГРО 2016 ЕСЕН – ОТ 30 АВГУСТ ДО 3 СЕПТЕМВРИ В ГР.СТАРА ЗАГОРА

Над 170 фирми ще вземат участие на изложението БАТА АГРО 2016 Есен, което ще проведе от 30 август от 3 септември на летището в Стара Загора.

Изложението се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника /БАТА АГРО/, в която членуват фирми, осъщестяващи над 80% от вноса на агротехника у нас. Акцент на изложението са последните новости при земеделските машини, с акцент есенна кампания.

По традиция участие в изложението взимат компании, предлагащи богата гама от продукти за сектора – семена, растителна защита, торове, застраховки, оборудване за животновъдни ферми и др.

Изложението предлага и закрита изложбена площ, в която са разположени щандове на фирми, както и зала за пресконференции и семинари.

По традиция по време на БАТА АГРО са предвидени демонстрации и тест драйв на представената техника.

БАТА АГРО се е утвърдило не само у нас, но е спечелило и международен авторитет. Основната му мисия е запознаване на бранша с последните новости в земеделието и агробизнеса и стимулиране обновяването на агропарка на страната ни.

Програма на изложението:

11:00 ч. – 11:30 ч. Официално откриване на изложението БАТА АГРО 2016 Есен – закрити изложбени площи БАТА АГРО.

Изложението ще открие Министърът на земеделието и храните г-жа Десислава Танева. Специален гост – британският Посланик Емма Хопкинс.

11:30 ч. – 12:30 ч. Официална обиколка на изложбените площи.

12:30 ч. 13:00 ч. Кратък брифинг с журналисти в пресцентъра на БАТА АГРО.

14:00 ч. – 16:00 ч. Информационен семинар, организиран съвместно с МЗХ, относно мерките по ПРСР, стартиращи през есента на 2016 г. Акцент върху мярка 4.1. Участие ще вземат представители на БАКЕП, с конкретни въпроси към експертите от МЗХ.