ФК „Раковски“ изпраща изключително успешна седмица

На 13 април, 2024 г. в изключително зрелищен мач,  деца ФК „Раковски“, родени 2013г. завършиха 5:5 срещу много добрия отбор на „Арда“ – Кърджали.
Голмайстори за ФК „Раковски“ бяха :
Йордан Гендов – 4 гола
Аспарух Чепишев – 1 гол
 
 Мъжкият отбор сътвори истински празник за вярната си публика след като успя да разгроми с 10:1 отбора на „Марица“  – с. Градина, тази победа тима от Раковски  посвети на 5-годишния Дани.
Целият отбор, както и публиката успяха да съберат сумата от 1100лв, която ще дарят за лечението на детето. От ФК „Раковски“ пожелаха успех и кураж на детенцето и неговите близки. 
Голмайстори за  ФК „Раковски“ бяха: 
 Борислав Чавдаров – 2 гола
Йосиф Стрехин – 2 гола
Георги Балджийски – 2 гола
Георги Загорчев – 2 гола
Самуил Паздеров – 1 гол
Тихомир Зайков – 1 гол
 
Днес, 14 април, 2024  децата на ФК „Раковски“ родени 2015г. записаха 5-ти пореден мач без загуба от началото на пролетния полусезон като се наложиха над отбора на ФК Перущица с 5:2.
Голмайстори:
Владо Евтимов – 4 гола
Максим Тимонов – 1 гол
Юношите от 2016г. разбиха отбора на ФК Брестовоца с 11:5.
Голмайстори:
Цветомир Янков – 5 гола
Георги Костадинов – 4 гола
Ивелин Гуджеров – 2 гола
Младите надежди, родени 2011г. също изиграха своя мач като отстъпиха на ФК Тракия(Пловдив) с 3:4.
Момчетата изиграха прекрасен мач, но късметът не беше на тяхна страна. Многократно, напречните греди на противниковата врата попречиха на отбора да запише 3-та поредна победа и спасиха пловдивския тим.
Голмайстори:
Янислав Стойков – 2 гола
Николай Драгоев – 1 гол
С изпращане на изключително успешна седмица ФК „Раковски“ поздрави кмета на община Раковски Павел Гуджеров по случай рождения му ден като му пожела крепко здраве, успехи в работата, хармония в семейството и много щастливи мигове с любимите хора!