ГРАД РАКОВСКИ С НОВИ УЛИЦИ

В петък 15.07.2016 година в присъствието на граждани, служители на Общинска Администрация и общински съветници, кмета на община Раковски г-н Павел Гуджеров и представителя на фирма „ИСА 2000“ ЕООД г-н Паун Иванов направиха символична първа копка по проект „Реконструкция на улична мрежа в град Раковски“ с подобекти улица „Москва“ в квартал Генерал Николаево и улица „Първи май“ в квартал Секирово.

В своето изказване г-н Гуджеров приветства всички гости на събитието с добре дошли, след което се обърна към тях и каза, че по този начин с мероприятия като това и чрез публичността, която им се предава, той и неговия екип правят „отчет“ пред гражданите за това какво в действителност се прави за града и общината като цяло. Той призова всички жители на община Раковски да правят нужното за опазването на това, което ще бъде построено, защото голяма част от средствата отделени за ремонтиране и изграждане са средства на общината, средства на всички граждани – „Всеки един квадратен метър асфалт, всеки един квадратен метър тротоар за всички нас е една победа, но и един разход, който се надявам да не правим отново в близките години“ допълни още Гуджеров.

Представителят на фирма „ИСА 2000“ също взе думата, като първо благодари на Общинска администрация за това, че за втори път те ще бъдат партньори в един важен за града проект, като не пропусна да пожелае на кмета Гуджеров и неговия екип да продължават да радват гражданите на община Раковски и да сбъдват техните мечти именно по този начин.

След официалната част много от присъстващите споделиха, че наистина не са вярвали, че обекта действително ще стартира.

А това, което ще се случи през следващите 20 дни е полагането на над един километър асфалт на стойност 763 000 лева, както и нови тротоари от двете страни на улиците „Москва“ и „Първи май“. Ще бъдат изградени и шахти заустени в новоизградената канализационна мрежа на град Раковски.

IMG_6151 IMG_6152 IMG_6154 IMG_6155 IMG_6157 IMG_6159 IMG_6164 (1) IMG_6166 IMG_6167 IMG_6168 IMG_6172