Родолюбиви младежи от Раковски сбъдват чудесата по Коледа

Младежите от клуб „Родолюбец“ към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Раковски са се заели с реализирането на една благородна и благотворителна идея под наслов „Бъди чудото“.

Поканени са всички жители на община Раковски да подкрепят кампанията, която в духа на Коледа ще събира хранителни продукти` които след това ще бъдат разпределени сред хората в нужда, които няма да могат да си позволят изобилие от храна по празниците.

Родолюбивите младежи призовават хората с добри сърца да дарят продукти от първа необходимост – консерви риба, месо или пастет, сладка и мармалади, сапуни, пасти и четки за зъби, олио, ориз, лютеница, шоколади, бисквити и вафли, натурални сокове, както и пакетирани макарони, захар и сол.

За повече информация желаещите да подкрепят кампанията могат да се обърнат на телефон 0888 98 82 65 или директно при секретяря на МКБППМН в Раковски, площад „България“ №1, ежаж 2, стая 1.

“ ОМК „Родолюбец“ за втора поредна година обявява стартирането на кампания за събиране на стоки от първа необходимост целящи да подпомогнат гражданите на нашата община, които са в затруднено положение. През 2018 година успешно направихме кампанията „Гласът на сърцето ми“ като подпомогнахме 130 граждани от цялата община и тъй като отново предстоят най-светлите празници с децата отправяме призива „Бъди чудото“ като това е и новото име на кампанията.“- сподели секретарят на МКБППМН Веселин Делипетров.

„Идеята на нашата кауза е да вдъхнем надежда и да спомогнем за посрещането на достойни щастливи празници на хората в нужда от с. Белозем. Ние правим това, за да видим усмихнатото лице на българина, който получава малък подарък, с който да се наслади на един по-добър ден. Ще даряваме пакети, пълни с храна и напитки за празничните дни, но искаме да можем да помагаме и не само по празниците.
За да дарим празничните пакети трябва да се набират спонсори, които да предоставят продукти.
РАЗЧИТАМЕ НА ВАС!
БЪДЕТЕ ЧУДОТО !“- призоваха от НЧ“Просвета“ в Белозем.