Шишманци си избира отново кмета Александър Атанасов

Жителите на с.Шишманци препълнили залата на местното читалище скандираха“ Искаме си кмета!“  и дадоха безрезервната си подкрепа за кандидата за кмет  Александър Атанасов. На срещата бяха и кандидата за кмет на община Раковски Павел Гуджеров и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ, както и народния предствитeл Младен Шишков.

Макар да е кмет само от година Атанасов  заслужи уважението и доверието на съселяните си. Рокадата се наложи след отказа на поетата отговорност пред избирателите и последвалата оставка на бившия кмет на Шишманци.

Павел Гуджеров припомни на присъстващите в залата свършеното за селото през отминалия мандат, в това число подмяната на водопровода и изграждането на отводнителните канавки. Проектът за предотвратяване на наводнения в село Шишманци е  на стойност 33 000лв. Осъществяването му е бе със  средства от общинския бюджет и бе  част от предизборните ангажименти  и политиката по осигуряване на безопасност на населението на общината. Дължината на канавките е 177 метра и са по главния път на Шишманци и  около центъра.

В Шишманци общинското предприятие“ Благоустрояване и правенция“ фрезова главната улицица с дължина 1 км.  и я асфалтира.

Подменени бяха и двете спирки в Шишманци  на стойност  12 000 лв. и са най-новите и най- скъпи в цялата община.Спирките бяха  изградени в изпълнение на ангажимент поет от  Павел Гуджеров след среща с жители на селото.С  това екипът на Гуджеров  продължи  процеса на цялостната подмяна на съществуващите стари и морално изхабени автобусни спирки на територията на общината.

За следващия мандат в Шишманци ще се изгради игрище в училищния двор, предстои саниране на читалището и укрепване на коритото на река Сребра.