Заповядайте на първия рок-фестивал в гр.Раковски

Sonorics Entertainment  организират рок фестивал в гр. Раковски! Хеви Метъл, Бира и Слънце! На полето, на открито, под небето. Концертът ще се състои до водната кула в покрайнините на гр. Раковски, квартал Секирово – на една тучна поляна с природа и свеж въздух. За жадните ще има бира, за трезвениците – вода и кола, а за гладните – кюфтета и кебапчета.

За всичката тази идилия входът ще бъде изцяло БЕЗПЛАТЕН! Купонът е гарантиран!!! Първата рокендрол нота може да чуете в 16:00 часа.

Участващите групи са:
Enthronement
Revolutions Per Minute- RPM  (Плевен)
RedTrigger
Антифриз
Tomorrow May Fall

До водната кула в кв. Секирово, гр. Раковски
23.06.2018
16:00ч.
ВХОД СВОБОДЕН!

Ето и кратка информация за някои от участниците:

Представяме ви Антифриз!

Група Aнтифриз е създадена през 2011г. от съучениците тогава Вильо и Никола. Преди Антифриз Вильо е бил част от дет-метъл формацията „Death Roll“, когато с Никола решават да създадат пънк групата „Коалиция за умствено развитие“ (после сменят името на Антифриз) с цел да се създават авторски парчета. Раждат се парчетата „На село“ и „Магазин“. Стилът е микс от пънк, ска, метъл, фолк и други елементи. Първият концерт е през 2013г. в бар Фенс, София. През 2014 и 2016г. са част от „Полинеро Рокфест“, a през 2017-та издават дебютния си албум „Коалиция за умствено размразяване“.

www.antifrizband.com

Представяме ви Tomorrow May Fall!

Групата е сформирана в края на ноември 2013 г. от Александър Иванов, Тихомир Миронски, Стелян Иванов и Свилен Георгиев. Първоначално момчетата са част от друг проект, който по една или друга причина пропада. Свилен предлага да поканят към новия състав Живко Желев и Михаил Масов, с които са свирили заедно в Burn it Down. Двамата приемат и това е официалното начало на TOMORROW MAY FALL. Първата им поява пред публика е през декември 2013-та, на мини феста „Christmas Massacre“ в клуб Stage 51 – Пловдив. През септември 2014-та участват на фестивала „Силата на рока“ в София. През декември 2015 г. групата е пуска първата си записана песен – „Betrayed“…

Soundcloud: https://soundcloud.com/tomorrow-may-fall