Боровият прашец и здравето

През последните няколко десетилетия, различни изследвания сочат, че голяма част от болестите, които са ни известни, са резултат от хранителни дефицити и дисбаланси. Безпокойство, високо кръвно налягане, артрит, умора, рак, депресия, диабет, сърдечни заболявания и различни слабости на имунната система. Диетолозите и учените признават, че земните почви и хранителни източници са изчерпани на хранителни вещества, от които се нуждаем, за да се поддържа оптимално ниво на здраве и баланс. Не, не става дума за добавяне на множество витамини към хранителния режим. Ние всички се нуждаем от нещо много по-ефективно и мощно, за да се постига това, което наистина искаме. По-долу ще намерите кратко описание за това калко значим е китайският боров прашец за здравето на човека. Цветният боров прашец съдържа всички познати хранителни вещества от съществено значение за живота и здравето, и то в перфектно съотношение. Превантивните здравни грижи са ключът към успеха.

Анализи на китайски боров прашец показват, че той се състои от около 30-40% протеин, като повече от половината от него е съставен от свободни аминокиселини, които лесно се абсорбират от тялото. Боровият прашец съдържа от 5 до 7 пъти повече протеин от говеждото месо, без животински мазнини, което го прави много по-безопасен източник на протеини.

Опитите да се синтезира боров прашец в лаборатории не са успели многократно.

Лекарите в Западна Европа предписват китайски боров прашец за лечение на бактериални и вирусни инфекции, както и при настинки, поради неговите антибиотични лечебни свойства.

Здравето и дълголетието зависият от следните фактори: превантивни грижи 60%, генетични фактори 15%, социални фактори 10%, медицински грижи 8% и климатични фактори 7%.

ползите от приема на боров прашец се основават на научни изследвания от водещи учени и специалисти по хранене, подкрепени от дългата му история на прием и потребителски опит, които датират от хиляди години до наши дни.

Боровият прашецът от вида Pinus Massoniana” се справя с хранителните дефицити и небалансирано хранене. Често в ежедневието на днешната цивилизация консумираме множество непълноценни храни с добавени химически съставки, които ни излагат на риск от редица физиологични проблеми. С други думи, ние сме това, което ядем.

Цветният боров прашец е храна. Не е лекарство. Тя дава възможност на тялото да се излекува по най-естествен начин чрез правилно хранене.

Той поддържа по перфектен начин вътрешния баланс на всички системи в човешкото тяло.

Цветният боров прашец е единствената храна, която съдържа всяка основна хранителна съставка, необходима на човешкото тяло. Този факт е доказан във времето с хилядолетните традиции и изследвания в лаборатории по целия свят.

Консумация на боров прашец е опомената не само в Библията, а и в други религиозни книги, древни китайски и египетски текстове.

 

За здрава и красива кожа (антиейджинг ефекти)

Ако искате красива кожа този продукт е за Вас. Предимството на китайския боров прашец, за разлика от всеки друг продукт за красота, е че значително ще подобри и качеството Ви на живота. Този продукт е мощен източник на антиоксиданти. Притежава в състава си витамин В комплекс, заедно с витамините А, С, D, Е, селен, лецитин, каротеноиди и биофлавоноиди. Китайският боров прашец предпазва кожата от вредните лъчения на слънцето, увеличава притока на кръв към кожата, като така се стимулира растежа на клетките, предотвратява дехидратацията и спомага за изглаждане на бръчките. Китайският боров прашец стимулира функцията на кожните жлези, което е проблем, свързан с преждевременното стареене. Той има мощна клетъчно-подмладяваща функция, която дава на кожата младежки блясък и възможност на организма да се справи с преждевременното стареене на клетките, стимулирайки растежа на нова тъкан. Боровият прашец съдържа мощни естествени антибиотици, които противодействат на ефектите на естественото стареене, потъмняването на кожата, бръчките и кожните петна. Кожата става по-млада и по-малко уязвима от бръчки. За тези, които искат да имат по-красива и по-здрава кожа, ще е от голяма полза да добавият китайски боров прашец към своята диета. Това е един много ефективен начин за вътрешно и външно подмладяване на клетъчно ниво. Нашата кожа представлява най-големия орган в тялото ни и нейното здраве е отражение на вътрешното състояние на организма. Заздравяването на нашата кожа отвътре навън е най-важното и единственото реално решение. Китайският боров прашец се разглежда от азиатските общности като козметичен продукт от най-висок ранг, който може да се яде.

Полезните ефекти не спират до тук, той е изключитено полезен за намаляване и премахване на акне. Китайският боров прашец съдържа висока концентрация на RNK и DNA нуклеинови киселини, както и естествени антибиотични съставки. Резултатите са изключителни. Цветният боров прашец от вида “Pinus Massoniana” регулира функциите на нашите органи и жлези. Това включва и мастните жлези. Също така регулира хормоналния баланс, което е друг ключов фактор. Много ефективен в борбата срещу бактерии и възпаления, заедно със значително укрепване на имунната система, които са много важни в борбата с акнето. Ускорява оздравителните ефекти, успокоява кожните раздразнения и подобрява цялостното Ви здравословно състояние без никакви странични ефекти, което не бихте постигнали с лекарства и антибиотици. Боровият прашец е източник на витамин А, което също е много важно, специално за кожата. Боровото дърво от вида “Pinus Massoniana” е винаги здраво и красиво, то ще направи същото и с Вашата кожата. Боровият прашец е постигнал страхотни резултати при всички потребители, които са го приемате. Кожни проблеми и акнето изчезват, а самите те са много по-здрави.

Контрол на теглото с помоща на китайски боров прашец “Pinus Massoniana”

Боровият прашец действа върху хипоталамуса в мозъка, който контролира апетита и води до чувство на ситост. Също така съдържа естествени регулатори на апетита и обмяната на хранителни вещвства. Боровият прашец значително подобрява метаболизма, което е от голямо значение при изгарянето на мазнините в тялото. Той се разтваря и премахва мастните клетки, поради високия процент на лецитин, който съдържа. Китайският боров прашец е известен с благоприятното си действие при наличие на химически дисбаланс, който много хора с наднормено тегло имат. Изключително ефективен при контролиране на теглото, както за тези, които се интересуват от загуба на тегло, така и за тези, които искат да увеличат теглото си чрез нормализиране на химическите дисбаланси и подобряване на метаболизма на тялото.

Tape measure squeezing scales to form waist